Papír virágok

Virágok

Pad

Madáretető

Függőhíd

Isten hozott

Harangvirág

Gombák

Hibaüzenet

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /var/www/hajnalcsillagovodatata-hu/www/includes/file.phar.inc).

Fejlesztő pedagógus

Az óvodás kor a legalkalmasabb tanulási nehézségek felismerésére és megelőzésére. A sok mozgás, változatos játékok nagy örömet jelentenek, így az idegrendszeri érés nehézségek és kötelezettségek nélkül valósulhat meg ebben a szenzitív periódusban, így a problémák jelentős része időben megelőzhető. Büszkék vagyunk rá, hogy a városban egyedülálló módon, intézményünkben fejlesztő pedagógus is dolgozik. Kollégánk minden iskolába készülő gyermekünket megvizsgálja tanév elején és a felzárkóztatásra szoruló gyermekeinkkel heti két alkalommal egyéni fejlesztési terv alapján foglalkozik. Felméri a gyermekek aktuális fejlettségi szintjét az iskolai életre való felkészítés érdekében. A felmérés eredményéről tájékoztatja a szülőket.
Nagy hangsúlyt fordít a gyermekek esetleges tanulási nehézségeinek kiszűrésére, törekszik a megfelelő tanulási készségek, képességek kialakítására, a gyermekek felzárkóztatásra.
A fejlesztési feladatokat megbeszéli az óvodapedagógussal, figyelembe véve az óvodapedagógus jelzéseit, megfigyeléseit, valamint szükség esetén más szakemberrel is (logopédus, pszichológus).

Fejlesztőpedagógia

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.