Papír virágok

Virágok

Pad

Mérleghinta

Madáretető

Függőhíd

Isten hozott

Harangvirág

Gombák

Sok ügyes kisfiú és sok aranyos kislány, ezek vagyunk mi, a Bárányka csoport. Nálunk még a felnőttek is vegyesen vannak, mert van óvóbácsink is. Miénk a legnagyobb terem az oviban, így nemcsak mi férünk el kényelmesen, hanem a közös programokon vendégül látjuk a Szivárvány és a Szőlőfürt csoportos gyerekeket. Ilyenkor mindig lelkesen segítünk a bútorok elrendezésében, mert nagyon szorgalmasak vagyunk.
Szeretünk oviba járni és együtt lenni. Mindenkinek van már barátja, és szeretjük a közös játékokat.
A reggeli áhitatokon komoly és érdekes dolgokról beszélgetünk, meghallgatjuk egymást, énekelünk és imádkozunk.
De persze legjobban játszani szeretünk. Márti néni és János bácsi ezt nagyon jól tudja, és ezért játék közben is igyekeznek „tanítani” minket. Ők ezt foglalkozásnak nevezik, és ha figyelünk, okosak leszünk. A foglalkozásokon mesét hallgatunk, verseket mondogatunk, énekelünk, táncolunk, tornázunk, rajzolunk, gyurmázunk, és fontos dolgokról beszélgetünk. Amióta oviba járunk, megismerkedtünk az évszakokkal, a hónapokkal, napokkal, nagyokat sétáltunk a Tóparton, sok állatot figyeltünk meg. Szeretjük az ünnepeket és az ünnepi készülődést, mert mindig történik valami érdekes.
A dadus néninket Melinda néninek hívjuk, és úgy tűnik, mintha nem kettő, hanem nagyon sok keze lenne, amivel egyszerre öltöztet, ágyat pakol, takarít, gyümölcsöt hámoz, ablakot mos, díszít, varr, ragaszt, vág, és még nagyon sok mindent csinál.
A mi csoportunkban a felnőttek minden mókában benne vannak, fociznak, hintáznak, labdáznak, szánkóznak is velünk.
A hitéleti foglalkozásokon Laci bácsitól sok érdekes történetet hallunk, így ismerkedünk a Bibliával. Vakond úr pedig mindig tartogat valami meglepetést nekünk.
Hogy miért szeretünk ide járni a Bárányka csoportba?
Barbi: „Nagyon szeretek rajzolni, legózni, társasozni. Tetszik a bárányka minta a függönyön. Szeretem Márti nénit és János bácsit, mert sok jó dolgot találnak ki. Bodza és Ábel olyan mókásak. Mindent szeretek az oviban.”
Fanni: „A rajzolós dolgokat szeretem és az autós játékot, amit Karácsonyra kaptunk. Kedvesek hozzánk a felnőttek, jó az ovi, szeretem.”
Laura: „Azért szeretek ide járni, mert sok barátom van. Sokat rajzolunk, mindig készítünk valami jót. A felnőtteket is szeretem, ők megmondják mit kell csinálnom, és az jó.”
Levi: „Találkozom a barátaimmal. Nehéz feladatokat kapunk. Szeretek a tükrös teremben tornázni, és focizni.”
Boti: „Vannak itt barátaim. Érdekel a történelem, ezért szeretem az áhitatot, és a hitéleti foglalkozást, meg a múzeumot is.”
Ábel: „Szeretek focira járni és Fürkészre is. Én itt mindent szeretek csinálni”
Oszi: „Szívesen járok ide. Sok barátom van és a testvérem is velem van. Szeretem a foglalkozásokat, mert sokat lehet tanulni. Itt jó játszani, mert sok a játék, és nem veszekedünk. A felnőttek is sok jó dolgokat találnak ki nekünk.
Iza: „Nagyon tetszett, amikor a foglalkozáson mackót készítettünk. Jó hogy imádkozunk, itt lehet Istennel beszélgetni.”
Ákos: „Jó itt nekem!”

Halacska csoport

Dátum: 

hétfő, 2015, szeptember 7 - 19:15

Bárányka csoport

Bárányka csoport

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.