Papír virágok

Virágok

Pad

Mérleghinta

Madáretető

Függőhíd

Isten hozott

Harangvirág

Gombák

A 2020. május 20-án kiadott 215/2020 Kormányrendelet alapján az óvodánk a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működik 2020. május 25-étől. Ez azt jelenti, hogy aki szeretné és igényli, ettől a naptól kezdve tudjuk fogadni gyermekét az intézményben. Ez az elmúlt hetekhez képest jelentős enyhítés, de azt is tudjuk, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzetet továbbra sem vonták vissza, a csökkenő statisztika mellett a vírus még nem tűnt el teljesen. Ezért aki szeretné és meg tudja oldani, vagy gyermeke/családja egészségét félti jelen helyzetben, azoknak a gyermekeknek a hiányzása továbbra is igazolt. Az egészség védelme és a járványügyi kockázatok csökkentése érdekében az előírásokat maximálisan betartjuk. Aki szeretné hozni gyermekét hétfőtől óvodába, az ebédrendelés miatt kérjük, minél hamarabb jelezze szándékát az óvoda elérhetőségeinek egyikén.
Az óvoda szokásos rendje alapján a szorgalmi időszak június 15-ig tart, addig várhatóan mindenki a saját csoportjában lesz, ezt követően állunk át a nyári időszakra, amikor előzetes szülői jelzés alapján ügyeletet biztosítunk a jelentkezőknek, akik gyermekük felügyeletét nem tudják megoldani.
Az előzetesen tervezett nyári zárvatartás tekintetében is alkalmazkodni fogunk a jogszabályi előírásokhoz és a város többi intézményéhez.

Retkesné Kiss Mónika
óvodavezető

Dátum: 

csütörtök, 2020, május 21 - 14:45

Közlemény

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.