Papír virágok

Virágok

Pad

Mérleghinta

Madáretető

Függőhíd

Isten hozott

Harangvirág

Gombák

Nincs még egy olyan kapocs, mint amilyen az édesanyát fűzi össze gyermekével. Az anyai szív már a fogantatás első pillanatától kezdve, szíve minden dobbanásával szereti gyermekét, óvja, védi minden bajtól. Egy édesanya minden mozdulatában ott van a törődés, az odafigyelés, a jóra nevelés, az a feltétel nélküli szeretet, melynek révén életének legszebbik, legféltettebb kis bimbója majdan illatos virággá cseperedik. Az a szeretet, mely végigkíséri gyermekének minden léptét, amíg csak él.
Ezt a szeretetet köszönjük meg anyák napján, s bár lehet, hogy egy ölelés sokszor többet mond ezer szónál, a Hajnalcsillag Tatai Református Óvoda falain belül hagyomány, hogy az édesanyák és a nagymamák tiszteletére egy kis műsorral kedveskednek a csoportok. Idén is nagy izgalommal várták ezt a napot a gyerekek, hetek óta a csodaszép versektől és daloktól zengett az óvoda, készültek a szebbnél szebb ajándékok minden csoportban.
Az ünnepségekre 2017. május 9-12. között került sor a szépen feldíszített Gyülekezeti Teremben. Elsőként kedden a Halacska csoport, majd szerdán a Szőlőfürt csoport, csütörtökön a Bárányka csoport, pénteken pedig a Szivárvány csoport gyermekei köszöntötték az édesanyákat szívhez szóló versekkel, énekekkel, imával, egy kis játékfűzéssel, mesedramatizálással. A meghatódottság könnyei nem maradtak el, a gyermekek pedig boldogan nyújtották át a hála virágát és a kis kézzel készített ajándékokat. Öröm volt látni ezeket a meghitt pillanatokat.
Szívből kérjük Istent, hogy áldja meg az édesanyákat minden jóval, óvja meg őket minden bajtól, adjon nekik erőt, hogy küldetésüket véghezvihessék, és árassza el őket az Ő szeretetével. Ámen.

Dátum: 

kedd, 2017, május 9 - 17:00

Anyák napi ünnepségek a Hajnalcsillag Tatai Református Óvodában

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.